Είσαι γιατρός ή πολίτης; Κάνε εγγραφή σε 1’ και ξεκίνα να χρησιμοποιείς την εφαρμογή!

Στοιχεία επικοινωνίας
Aθήνα +(30) 212 10 42 659 [email protected] Γαλήνης 45, Ζωγράφου
Ακολουθήστε μας:

Γιώργος Πατούλης

Με ανθρωπιά κι αλληλεγγύη, οι γιατροί της Αθήνας μπαίνουμε στην «πρώτη γραμμή» της μάχης, για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του κορονοϊού .

Αγαπητοί συνάδελφοι και συμπολίτες,

Η υγειονομική κρίση που προκαλεί η παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού , δοκιμάζει τις αντοχες της Πατριδας και της κοινωνιας μας.

Σε αυτή τη μεγάλη εθνική κρίση , πρέπει να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο.Μόνον ενωμένοι θα σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του θανατηφόρου ιού.

Οι δύσκολες αυτες στιγμές μας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξουμε τις μεγάλες αρετές της κοινωνιας μας. Την ενότητα , την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας.

Οι γιατροί της Αθήνας συμμετέχουν στην «πρώτη γραμμή» της κοινής προσπάθειας, στηρίζοντας μέσα από την εθελοντική προσφορά τους την πλατφόρμα που δημιούργησε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικης , για να στηρίξει τις ευπαθείς ομαδες των συμπολιτών μας, που σήμερα ισως μας έχουν περισσότερο από ποτε ανάγκη.

Ομως δεν αρκεί η αλληλεγγύη. Οφείλουμε να ταυτόχρονα να δείξουμε και υπευθυνότητα. Να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι και να πειθαρχήσουμε  στις οδηγιες των αρμοδίων κρατικών αρχων,  ώστε να καταφέρουμε να σπάσουμε την αλυσίδα μεταδοσης του ιού.

Ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης δίπλα στον κάθε πολίτη της Αττικής.


Γιωργος Πατούλης

 

Περιφέρεια Αττικής